Andrei  (Manager/Solist vocal)

Data și locul nașterii: 20.04.1988 – Baia Mare, jud.Maramureș
A absolvit: Liceul de artă Baia Mare, Școala de arte Tudor Jarda Cluj-Napoca, sectia Canto muzică ușoară.

A participat la diferite concursuri și festivaluri naționale de muzică și este fondatorul trupei VEXUS.
Se dedică 100% în tot ceea ce face, pasiunea fiind ingredientul principal al celor mai reușite petreceri la care show-ul nu cunoaște limite!
Cântă cu succes toate genurile de muzică începând de la Pop, Rock, Dance, Oldies, și până la Etno sau Muzică populară.

 

Andreea (Solist vocal)

Data și locul nașterii: 06.12.1987 – Aleșd, jud.Bihor
A absolvit: Școala de arte Tudor Jarda Cluj-Napoca, sectia Canto muzică ușoară

Este una dintre puținele soliste care poate interpreta cu ușurință atât muzică usoară cât și muzică populară sau etno, păstrând fiecare melodie in stilul ei indiferent că este vorba de piese în limba română, engleză, spaniolă sau italiană.
A păstrat și dezvoltat talentul primit de la mama sa cu multă muncă și efort, iar acum se poate mândri ca fiind una dintre cele mai bune și versatile voci din România.

 

Tudor (Saxofon)

Data și locul nașterii: 03.07.1992 – Cluj-Napoca, jud.Cluj
A absolvit: Liceul de muzică „Sigismund Toduță”, iar în prezent este student al Conservatorului „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

A cântat alături de artisti cunoscuți ai muzicii populare românești în cadrul ansamblurilor folclorice Mărțișorul, Transilvania, Jidvei, si altele. Mai târziu s-a alăturat grupului de Jazz „Bigg Dimm A’Band”, al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Experiența  îi permite să abordeze cu ușurință orice gen muzical începând de la pop, rock,  jazz, și până la muzică populară.

 

Mihai (Clape)

Data și locul nașterii: 06.12.1991 – Cluj-Napoca, jud. Cluj
A absolvit: Liceul de muzică „Sigismund Toduță”, iar în prezent este student al Conservatorului „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Studiază pianul de la 7 ani. A participat la numeroase concursuri naționale de pian câștigând o mulțime de premii și diplome. În timpul liber lucrează ca și compozitor și aranjor colaborând cu diverse studio-uri din țară. Auzul muzical absolut îi permite să abordeze orice gen muzical cu ușurință.

 

Formatia Vexus

 


În spatele fiecărui membru al formației sunt foarte mulți ani de muncă, efort și pasiune, care se transformă în câteva ore de distracție și bună-dispoziție, făcând ca totul să pară foarte ușor și natural.