DE UNDE SUNTETI?

Formația Vexus este din Cluj-Napoca, dar participă la evenimente în toată Transilvania.

 

CANTATI SI MUZICA POPULARA?

Suntem cea mai completă formaţie cover din România. Cântăm toate genurile de muzică, cele mai cunoscute piese româneşti şi internaţionale. (Pop, Rock, Dance, Oldies, Hip-Hop, Jazz, Blues, Muzică clasică, Cafe Concert, Muzică de club la saxofon, Latino, Reggae, Rock & Roll, și altele). Melodii care sunt hituri şi au rezistat peste ani. Iar pentru nunţi avem şi patru programe speciale de muzică populară din Ardeal, Banat, Maramureş şi un program de Etno care se potriveşte în toate zonele ţării, astfel încât la finalul evenimentului toată lumea să fie mulţumită.

 

CATE PERSOANE SUNTETI?

În total suntem şase persoane: solist vocal, solistă, saxofon, clape, inginer de sunet şi DJ. Fiecare dintre membrii formaţiei având studii de specialitate în domeniul muzicii: Academia de Muzica „Gheorghe Dima” şi Şcoala de Arte „Tudor Jarda”, ambele din Cluj-Napoca.

 

CAT CANTATI?

În cazul nunţilor, asigurăm muzica pe toată durata evenimentului. De asemenea ne ocupăm de absolut tot ceea ce înseamnă aparatură tehnică (instrumente, sonorizare, lumini ambientale, etc.).
Programul formaţiei începe după prima repriză de dans în care DJ-ul încălzeşte atmosfera şi continuă pe toată durata evenimentului (bineînţeles cu o limită de 8 ore de la ora începerii evenimentului).
Este important să ne comunicați ora începerii exactă (ora de pe invitații) pentru a evita situațiile în care efectuăm probe de sunet de față cu invitații.

Nu avem un numar exact de reprize, cântăm atât cât este necesar astfel încât petrecerea să fie reuşită.

Programul DJ-ului este de la început şi până la finalul petrecerii (cu o limită de 12 ore de la ora inceperii).

 

DAR DACA MAI SUNT INVITATI DUPA 8 ORE?

De obicei invitaţii sunt deja obosiţi înainte ca programul nostru să se încheie deci acest interval este mai mult decât suficient pentru a acoperi cu muzică live toată durata petrecerii. Totusi dacă evenimentul vostru se prelungește din diverse motive toată aparatura tehnică (boxe, instrumente, lumini, etc.) rămâne, iar DJ-ul împreună cu inginerul de sunet continuă petrecerea atât cât este necesar.

 

CE CANTATI?

Programul și repertoriul trupei sunt stabilite exclusiv de către formație la faţa locului, nu cântăm după un program prestabilit sau un repertoriu anume impus. Scopul nostru este ca fiecare eveniment la care participăm să fie reușit și acest lucru se poate obține numai folosindu-ne de experiența acumulată în timp deoarece niciun eveniment nu este la fel ca altul.

În prestaţia noastră combinăm mai multe genuri (muzică uşoară românească, muzică uşoară internaţională, muzică populară, etno, pop, rock etc.) astfel încât la finalul evenimentului toată lumea să fie mulţumită. Evident că în alegerea repetroriului ţinem cont şi de preferinţele şi zona de provenienţă a invitaţilor. De asemenea dacă aveți câteva piese pe care le doriți neaparat la petrecerea voastră, le vom transmite DJ-ului și acesta le va integra în playlist-ul lui.

 

VENITI SI ACASA LA MIRE/MIREASA?

Fiind o trupă de show, formația oferă muzică doar pentru petrecere (la sala de evenimente) și nu include acele obiceiuri care presupun însoțirea alaiului în anumite zone ale țării, aceste tradiții fiind caracteristice în special formațiilor de muzică populară. Așadar, nu oferim muzică sau maestru de ceremonii pentru partea dinainte de petrecere.

 

ESTE IN REGULA DACA VOM AVEA INCA UN INTERPRET/FORMATIE LA NUNTA?

Prestația noastră este concepută pentru toată durata evenimentului şi include toate genurile de muzică (fiecare gen la momentul potrivit).
De aceeea programul nostru nu poate fi întrerupt de alţi interpreţi sau formaţii indiferent de durata momentului. Cu alte cuvinte paricipăm doar la evenimentele la care ne ocupăm integral de partea de muzică, tocmai pentru a vă putea garanta reuşita petrecerii.

 

AVEM NEVOIE DE UN MAESTRU DE CEREMONII?

Nu, pentru petrecere ne ocupam noi de prezentarea momentelor importante într-o manieră simplă și elegantă (fără bancuri sau poezii) iar acest lucru nu implica niciun cost suplimentar pentru voi.

 

UNDE VA PUTEM VEDEA?

Deoarece majoritatea evenimentelor la care participăm sunt evenimente private, din păcate nu vă putem invita pentru a lua parte la ele din interior. Iar sunetul pe care l-aţi putea asculta din exterior este de cele mai multe ori înfundat, cu ecou şi nu reprezintă un mod prin care vă puteţi face o impresie obiectivă despre noi. De aceea nu oferim această modalitate de a ne „vedea” ascultându-ne de la distanţă.

În schimb, clipurile pe care le găsiţi în secţiunea „Galerie video” au rolul de a vă introduce în mijlocul evenimentelor la care participăm pentru a vedea prestaţia noastră într-un mod cât mai detaliat şi obiectiv posibil. Vă garantăm că prestaţia live a formaţiei este întotdeauna cel puţin la acelaşi nivel cu prestaţia pe care o vedeţi în clipurile video şi niciodată inferioară.

Dacă însă vizionarea clipurilor totuşi nu este suficientă pentru a vă forma o impresie despre prestaţia noastră, vă recomandăm să citiţi următorul articol care vă poate oferi mai multe lămuriri în acest sens: Cum să alegem formaţia pentru nuntă

 


Muzica bună face diferenţa între o petrecere reuşită şi una mai puţin reuşită, aşadar muzica LIVE este o necesitate dacă doriti ca invitaţii dumneavoastră să rămână cu o impresie plăcută după evenimentul vostru.

Pentru a primi o ofertă din partea noastră ne puteţi contacta folosind formularul din pagina de contact.