DE UNDE SUNTETI?

Formația este din Cluj-Napoca, dar participă la evenimente oriunde în țară și în străinătate.

 

CANTATI SI MUZICA POPULARA?

Suntem cea mai completă formaţie cover din România. Cântăm toate genurile de muzică, cele mai cunoscute piese româneşti şi internaţionale. (Pop, Rock, Dance, Oldies, Hip-Hop, Jazz, Blues, Muzică clasică, Cafe Concert, Muzică de club la saxofon, Latino, Reggae, Rock & Roll, și altele). Melodii care sunt hituri şi au rezistat peste ani. Iar pentru nunţi avem şi două programe speciale: unul de muzică populară (adaptat la zona folclorică din care sunt invitații) şi un program de Etno care se potriveşte în toate zonele ţării, astfel încât la finalul evenimentului toată lumea să fie mulţumită.

 

CATE PERSOANE SUNTETI?

În total suntem şase persoane: solist vocal, solistă, saxofon, clape, inginer de sunet şi DJ. Fiecare dintre membrii formaţiei având studii de specialitate în domeniul muzicii: Academia de Muzica „Gheorghe Dima” şi Şcoala de Arte „Tudor Jarda”, ambele din Cluj-Napoca.

 

CAT CANTATI?

În cazul nunţilor cântăm 4 momente de aproximativ 45 de minute fiecare, distribuite în așa fel încât acoperă toată durata evenimentului. De asemenea ne ocupăm de absolut tot ceea ce înseamnă aparatură tehnică (instrumente, sonorizare, schelă de lumini, aparate de fum etc.).
Programul DJ-ului este de la început şi până la finalul petrecerii (cu o limită de 12 ore de la ora inceperii).

 

CE CANTATI?

Programul și repertoriul trupei sunt stabilite exclusiv de către formație la faţa locului, în funcție de publicul căruia ne adresăm. Nu cântăm după un program prestabilit sau un repertoriu anume impus. Scopul nostru este ca fiecare eveniment la care participăm să fie cât se poate de reușit și acest lucru se poate obține numai folosindu-ne de experiența acumulată în timp deoarece niciun eveniment nu este la fel ca altul.  În alegerea repetroriului ţinem cont şi de preferinţele şi zona de provenienţă a invitaţilor și de asemenea dacă aveți anumite piese pe care le doriți neaparat la petrecerea voastră DJ-ul le va integra cu siguranță în playlist-ul lui.

În prestaţia noastră combinăm mai multe genuri (muzică uşoară românească, muzică uşoară internaţională, muzică populară, etno, pop, rock etc.) astfel încât la finalul evenimentului toată lumea să fie mulţumită. Suntem o formație premium și ne adresăm persoanelor care doresc un eveniment mai deosebit decât cele clasice, în care se cântă preponderent muzică populară.

 

VENITI SI ACASA LA MIRE/MIREASA?

Fiind o trupă cover de show, formația oferă muzică doar pentru petrecere (la sala de evenimente) și nu include acele obiceiuri care presupun însoțirea alaiului în anumite zone ale țării, aceste tradiții fiind caracteristice în special formațiilor de muzică populară. Astfel avem posibilitatea să ne concentrăm toată energia de care dispunem pentru petrecere.

 

ESTE IN REGULA DACA VOM AVEA INCA UN INTERPRET/FORMATIE LA NUNTA?

Este în regulă din partea nostră și nu este absolut nicio problemă în a avea oricâte alte formații sau interpreți doriți însă vă garantăm că nu este necesar și ar reprezenta doar o cheltuială inutilă deoarece tocmai acesta este atu-ul nostru, faptul că suntem o formație completă și acoperim toate genurile de muzică posibile și pentru toate vârstele.

 

AVEM NEVOIE DE UN MAESTRU DE CEREMONII?

Vă recomandăm să aveți un maestru de ceremonii pentru prezentarea momentelor evenimentului deoarece acest lucru nu este atributul formației.

 

UNDE VA PUTEM VEDEA?

Deoarece majoritatea evenimentelor la care participăm sunt evenimente private, din păcate nu vă putem invita pentru a lua parte la ele din interior. Iar sunetul pe care l-aţi putea asculta din exterior este de cele mai multe ori înfundat, cu ecou şi nu reprezintă un mod prin care vă puteţi face o impresie obiectivă despre noi. De aceea nu oferim această modalitate de a ne „vedea” ascultându-ne de la distanţă.

În schimb, clipurile pe care le găsiţi în secţiunea „Galerie video” au rolul de a vă introduce în mijlocul evenimentelor la care participăm pentru a vedea prestaţia noastră într-un mod cât mai detaliat şi obiectiv posibil. Vă garantăm că prestaţia live a formaţiei este întotdeauna cel puţin la acelaşi nivel cu prestaţia pe care o vedeţi în clipurile video şi niciodată inferioară.

 

CAT COSTA?

Pentru a va putea transmite o oferta avem nevoie de câteva detalii despre eveniment, de aceea pentru o ofertă vă rugăm completați formularul din pagina noastră de contact și veți primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți posibilitatea, vă recomandăm sa rezervați din timp data pentru evenimentul dumneavoastră deoarece în cazul nostru, majoritatea datelor disponibile se ocupă cu 2 ani înainte.

 


Muzica bună face diferenţa între o petrecere reuşită şi una mai puţin reuşită, aşadar muzica LIVE este o necesitate dacă doriti ca invitaţii dumneavoastră să rămână cu o impresie plăcută după evenimentul vostru.

Pentru a primi o ofertă din partea noastră ne puteţi contacta folosind formularul din pagina de contact.