Biografie

Andrei VEXUSAndrei

(Manager/Solist vocal)

20.04.1988
Baia Mare, jud.Maramureș

Liceul de Artă Baia Mare,
Școala de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, secția Canto muzică ușoară

Solistul principal a Formației VEXUS, Andrei este vizionarul care a dat viață formației și liderul trupei totodată. A participat la diferite concursuri și festivaluri naționale de muzică. Cântă cu succes toate genurile muzicale începând de la pop, rock, dance, oldies și până la muzică populară. Odată cu înființarea Formației VEXUS, a introdus pentru prima dată în Cluj, dacă nu în toată zona Transilvaniei, conceptul de trupă cover care interpretează și muzică populară, tocmai din dorința de a crea formația care să cânte de toate, cu drag, pentru toată lumea. Dedicat 100% în tot ceea ce face, perfecționist din naștere și cu un talent muzical nativ de excepție, Andrei este sufletul Formației VEXUS.

Andreea VEXUSAndreea

(Solist vocal)

06.12.1987
Aleșd, jud.Bihor

Școala de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca,
secția Canto muzică ușoară

Pentru Andreea, muzica a fost și rămâne prima iubire, motiv pentru care era mereu aleasă la școală să dea tonul și să cânte în fața clasei. Este una dintre puținele soliste care poate interpreta cu ușurință atât muzică ușoară cât și muzică populară, păstrând fiecare melodie în stilul ei, indiferent că este vorba de piese în limba română, engleză, spaniolă, franceză sau italiană. Andreea este recunoscută pentru gusturile muzicale neobișnuite, care i-au deschis sufletul pentru toate genurile muzicale. Motiv pentru care, nu crede că există genuri muzicale proaste, doar piese mai bune sau mai puțin bune. Nu își imaginează viața fără muzică, oameni, animale și iubire.

În spatele Formației VEXUS sunt foarte mulți ani de muncă, efort și pasiune, care se transformă în câteva ore de distracție și bună-dispoziție, făcând ca totul să pară foarte ușor și natural.

Loading
rfwbs-slide