Despre noi

“Dupa cum v-am spus si la finalul evenimentului va multumim mult pentru atmosfera creata la nunta noastra. Ati facut o treaba foarte buna ca niste adevarati profesionisti. Din partea noastra veti avea multe recomandari mai departe, dar cea mai buna recomandare v-ati facut-o singuri prin prestatia voastra.”

Alina 

“Va Multumim mult ca ați fost alături de noi! Sunteti cei mai buni! Ne bucuram ca ati luat parte la nunta noastra de vis! Cea Mai tare formatie!!!!”

Cristina 

“Multumim pentru implicarea pe care ati avut-o! Feedback-ul este unul mai mult decat pozitiv atat din partea noastra cat si a invitatilor! Ati avut o contributie substantială pentru reusita evenimentului nostru si apreciem asta!”

Paul 

“Va multumin pentru atmosfera de la Mirage, aprecierile despre fomatia Vexus se mai aud si acuma. Cu multumiri!”

Gabi 

“Multumim mult pentru tot!!!!Ati fost superrrr!!! Cea mai tare formatie!!!!Ati facut un show de nota 10+🎉🎉💃💃😘😘

Daniela 

“Noi va multumim din tot sufletul si va recomandam cu caldura! Ati cantat frumos, ati facut atmosfera si va multumim pe aceasta cale! Sunteti THE BEST OF THE BEST!”

Dana 

“Va multumim mult pentru tot! Ati fost minunati si datorita voua am avut nunta perfecta. Ne bucuram mult ca ne-ati fost alaturi si speram sa va ascultam din nou cat de curand.😊 Sa mai veniti in Satu Mare!😉

Anca 

“Oameni adevărați care ați știut să faceți show la nunta noastră!”

Horațiu 

“Cum v-am spus si la nuntă ati fost extraordinari. Prietenii noștri au zis ca a fost cea mai frumoasă nunta la care a fost. Nașii se “plang” ca au reusit sa stea maxim 30 de minute la masă, in rest numai au dansat. Va multumim pentru ca “nu ne-ati lasat” sa gustam prăjiturile pentru ca am fost tot timpul la dans. Ne-am intalnit acuma la alta nunta cu oameni de la noi de la nuntă, au zis ca ati fost extraordinari. Nu exista asa ceva”

Simion-Andrei 

“The best wedding band eveeeeer!!!! 😘”

Silvia

1