Despre noi

Descriem aici câteva detalii mai puțin importante despre noi (cele mai importante lucruri despre noi le găsiti în partea de jos a paginii sau în review-urile Google, scrise de oameni pentru care am cântat).

Așadar, suntem muzicieni full-time, în sensul că este principala noastră meserie și avem studii în domeniu.

Primul lucru inedit pe care l-am facut în domeniul trupelor cover încă de la început a fost să combinăm muzica ușoară cu folclorul, astfel încât fiecare gen să sune în stilul lui autentic, ca și cum am fi două formații într-una singură, lucru destul de dificil fiindcă în general vocea soliștilor se formează exclusiv pentru un anumit stil dar ne bucurăm că am reușit și în prezent cântăm peste 10 genuri de muzică diferite în concertele noastre.

În 2011 VEXUS® a devenit prima trupă cover din România înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.

VEXUS certificat marca inregistrata - formatie nunta ClujÎn 2019 am fost prima formație din țară care a primit certificatul de calitate ISO 9001:2015 din partea companiei TÜV Rheinland, lider în domeniul acreditărilor pentru sisteme de management al calităţii.

Certificat TUV Rheinland VEXUSDeși până în prezent gradul de satisfacție a clienților noștri este de 100%, lucrăm în permanență să îmbunătățim formația cât mai mult posibil fiindcă iubim ceea ce facem și suntem fericiți atunci când oamenii pentru care cântăm sunt fericiți.

Certificat VEXUS

“Cum v-am spus si la nuntă ati fost extraordinari. Prietenii noștri au zis ca a fost cea mai frumoasă nunta la care a fost. Nașii se “plang” ca au reusit sa stea maxim 30 de minute la masă, in rest numai au dansat. Va multumim pentru ca “nu ne-ati lasat” sa gustam prăjiturile pentru ca am fost tot timpul la dans. Ne-am intalnit acuma la alta nunta cu oameni de la noi de la nuntă, au zis ca ati fost extraordinari. Nu exista asa ceva”

Simion-Andrei 


“A fost un eveniment care a încercat și a reușit să producă emoție și veselie, la modul continuu, de la primul până la ultimul minut al unei petreceri care nu vroia să se mai termine.
Însă toată această atmosferă a putut fi posibilă și a fost întregită de prestația și calitatea spectacolului vostru.
Pot să spun că a fost un parteneriat foarte reușit și recomand celor doritori de lucruri bine făcute să nu ezite să apeleze la serviciile trupei Vexus, iar aici mă refer nu numai la prestația muzicală cât și la sfaturile și detaliile de organizare a evenimentului pe care trupa le oferă.
Mulțumesc Vexus !”

Robert“Va Multumim mult ca ați fost alături de noi! Sunteti cei mai buni! Ne bucuram ca ati luat parte la nunta noastra de vis! Cea Mai tare formatie!!!!”

Cristina 

“Dupa cum v-am spus si la finalul evenimentului va multumim mult pentru atmosfera creata la nunta noastra. Ati facut o treaba foarte buna ca niste adevarati profesionisti. Din partea noastra veti avea multe recomandari mai departe, dar cea mai buna recomandare v-ati facut-o singuri prin prestatia voastra.”

Alina “Multumim pentru implicarea pe care ati avut-o! Feedback-ul este unul mai mult decat pozitiv atat din partea noastra cat si a invitatilor! Ati avut o contributie substantială pentru reusita evenimentului nostru si apreciem asta!”

Paul “Va multumin pentru atmosfera de la Mirage, aprecierile despre fomatia Vexus se mai aud si acuma. Cu multumiri!”

Gabi “Multumim mult pentru tot!!!!Ati fost superrrr!!! Cea mai tare formatie!!!!Ati facut un show de nota 10+🎉🎉💃💃😘😘

Daniela “Noi va multumim din tot sufletul si va recomandam cu caldura! Ati cantat frumos, ati facut atmosfera si va multumim pe aceasta cale! Sunteti THE BEST OF THE BEST!”

Dana “Va multumim mult pentru tot! Ati fost minunati si datorita voua am avut nunta perfecta. Ne bucuram mult ca ne-ati fost alaturi si speram sa va ascultam din nou cat de curand.😊 Sa mai veniti in Satu Mare!😉

Anca “Oameni adevărați care ați știut să faceți show la nunta noastră!”

Horațiu 

“The best wedding band eveeeeer!!!! 😘”

Silvia

rfwbs-slide