Întrebări frecvente

DE UNDE SUNTEȚI?

Formația VEXUS este din Cluj-Napoca dar participă la evenimente oriunde în țară și în străinătate.

CÂNTAȚI ȘI MUZICĂ POPULARĂ?

Suntem cea mai completă formaţie cover din România. Cântăm toate genurile de muzică, cele mai cunoscute piese româneşti şi internaţionale (pop, rock, dance, oldies, hip-hop, jazz, blues, muzică clasică, cafe concert, latino, reggae, rock & roll și altele). Melodii care sunt hituri şi au rezistat peste ani. Iar pentru nunţi avem şi un program de muzică populară (adaptat la zona folclorică din care sunt invitații), astfel încât la finalul evenimentului toată lumea să fie mulţumită.

CÂT CÂNTAȚI?

În cazul nunţilor cântăm 4 momente de aproximativ 45 de minute fiecare, distribuite în așa fel încât acoperă toată durata evenimentului. 

CE CÂNTAȚI?

Programul și repertoriul trupei sunt stabilite exclusiv de către formație la faţa locului, în funcție de publicul căruia ne adresăm. Nu cântăm după un program prestabilit sau un repertoriu anume impus. Scopul nostru este ca fiecare eveniment la care participăm să fie cât se poate de reușit și acest lucru se poate obține numai folosindu-ne de experiența acumulată în timp, deoarece niciun eveniment nu este la fel ca altul. În alegerea repertoriului ţinem cont şi de preferinţele şi zona de provenienţă a invitaţilor.

În prestaţia noastră combinăm mai multe genuri (muzică uşoară românească, muzică uşoară internaţională, muzică populară, etno, pop, rock etc.) astfel încât la finalul evenimentului toată lumea să fie mulţumită. Suntem o formație premium și ne adresăm persoanelor care doresc un eveniment mai deosebit decât cele clasice, în care se cântă preponderent muzică populară.

VENIȚI ȘI ACASĂ LA MIRE/MIREASĂ?

Fiind o trupă cover de show, formația oferă muzică doar pentru petrecere (la sala de evenimente) și nu include acele obiceiuri care presupun însoțirea alaiului în anumite zone ale țării, aceste tradiții fiind caracteristice în special formațiilor de muzică populară. Astfel avem posibilitatea să ne concentrăm toată energia de care dispunem pentru petrecere.

ESTE ÎN REGULĂ DACĂ VOM AVEA ÎNCĂ UN INTERPRET/FORMAȚIE LA NUNTĂ?

Este în regulă din partea nostră și nu este absolut nicio problemă în a avea oricâte alte formații sau interpreți doriți însă vă garantăm că nu este necesar și ar reprezenta doar o cheltuială inutilă deoarece tocmai acesta este atu-ul nostru, faptul că suntem o formație completă și acoperim toate genurile de muzică posibile și pentru toate vârstele.

AVEM NEVOIE DE UN MAESTRU DE CEREMONII?

Vă recomandăm să aveți un maestru de ceremonii pentru prezentarea momentelor evenimentului deoarece acest lucru nu este atributul formației.

UNDE VĂ PUTEM VEDEA?

Deoarece majoritatea evenimentelor la care participăm sunt evenimente private, din păcate nu vă putem invita pentru a lua parte la ele din interior. Iar sunetul pe care l-aţi putea asculta din exterior este de cele mai multe ori înfundat, cu ecou şi nu reprezintă un mod prin care vă puteţi face o părere obiectivă despre noi. De aceea nu oferim această modalitate de a ne „vedea” ascultându-ne de la distanţă.

În schimb, clipurile pe care le găsiţi în secţiunea Galerie video au rolul de a vă introduce în mijlocul evenimentelor la care participăm pentru a vedea prestaţia noastră într-un mod cât mai detaliat şi obiectiv posibil. Vă garantăm că prestaţia live a formaţiei este întotdeauna cel puţin la acelaşi nivel cu prestaţia pe care o vedeţi în clipurile video şi niciodată inferioară. De asemenea dacă doriți să aflați câteva păreri obiective despre noi, puteți accesa pagina Despre noi.

CARE E PREȚUL FORMAȚIEI VEXUS?

Pentru a vă putea transmite un preț avem nevoie de câteva detalii despre eveniment, de aceea pentru o ofertă vă rugăm completați formularul din pagina noastră de Contact și veți primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil. Dacă aveți posibilitatea, vă recomandăm să rezervați din timp data pentru evenimentul dumneavoastră deoarece în cazul nostru, majoritatea datelor disponibile se ocupă cu 2 ani înainte.


Muzica bună face diferenţa între o petrecere reuşită şi una mai puţin reuşită, aşadar muzica LIVE este o necesitate dacă doriți ca invitaţii dumneavoastră să rămână cu o impresie plăcută după evenimentul vostru.