Cum sa te asiguri că formația performează la potențialul maxim

Cum sa te asiguri ca formatia performeaza la potential maxim - Formatie nunta Cluj

Spre deosebire de alte meserii, în care prestarea serviciilor se face asupra unor produse fizice care urmează să fie livrate la finalul prestării (de ex. zugrav, tâmplar, mecanic auto etc.), în domeniul activităților de interpretare artistică serviciul constă în transmiterea către public a unei stări de bună dispoziție.

Persoanele cu înclinații artistice, care practică această meserie deoarece este vocația lor, au în general un simț empatic mai dezvoltat decât alte persoane și pot să transmită și să primească mult mai ușor stările de spirit către și de la o persoană. Însă această abilitate este o “sabie cu două tăișuri” deoarece atunci când interacționează cu persoane pozitive, muzicianul poate prelua în subconștient mai ușor acea stare de spirit și devine și el fericit în scurt timp, dar în același timp, o interacțiune cu o persoană mai negativă poate face ca acesta să preia mai ușor acea stare de spirit.

Din experiența noastră, și fără a fi subiectivi, reușita unui eveniment este determinată în proporție de 70% de muzică, iar calitatea prestației este 90% influențată de starea de spirit a muzicienilor. Așadar ținând cont că interacționați cu persoane mai empatice, perspectiva cu care priviți formația și starea de spirit pe care o aveți atunci când interacționați cu membrii formației, se va reflecta mai mult sau mai puțin conștient asupra stării de spirit pe care aceștia o vor transmite invitaților la evenimentul vostru.

În concluzie, transmiteți-le membrilor formației ceea ce vă doriți ca ei să transmită mai departe invitaților voștri. Pentru că fiecare gând de bucurie, fericire, sau bună dispoziție pe care îl manifestați când discutați cu aceștia, se va reflecta amplificat în starea de spirit pe care ei o vor transmite invitaților voștri, și astfel petrecerea nu va avea cum să fie altfel decât extraordinară.

Vă recomandăm să citiți și:

rfwbs-slide