VEXUS, prima formație din România certificată ISO 9001 de TÜV Rheinland

Certificat TUV Formatia VEXUS

Formația VEXUS din Cluj-Napoca este prima formație din România certificată TÜV Rheinland, conform sistemului de management al calității ISO 9001:2015.

Cu sediul în Koln, TÜV Rheinland este lider în Germania ca organism de certificare și inspecţie, având o istorie de peste 140 de ani. În România, TÜV Rheinland oferă servicii de certificări de companii, produse și sisteme de management din anul 1998.

Am dorit să obținem certificatul ISO 9001:2015 pentru sisteme de managementul calității, deoarece scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii posibile în acest domeniu. Iar pentru asta, am ales să contractăm cel mai bun organism de certificare de pe piața autohtonă.

Premiere marca VEXUS în domeniul trupelor cover

VEXUS a reprezentat întotdeauna referința în domeniul trupelor cover din România, fiind prima trupă cover locală care interpretează peste 10 genuri muzicale diferite, care a obținut un certificat de înregistrare a mărcii de la OSIM, și multe altele, la care se adaugă acum certificarea ISO. Acest pas a ridicat și mai mult standardul de calitate în domeniul formațiilor cover din țara noastră și a reprezentat pentru noi o oportunitate de a fi și mai buni la ceea ce facem.

Am implementat un sistem intern propriu de managementul calității, aplicând standardul ISO 9001:2015. Procesul de certificare, care a durat mai bine de jumătate de an, a implicat multă muncă, atenție la detalii și o documentație extrem de complexă.

În timpul auditului de certificare, auditorul TÜV Rheinland a observat că majoritatea procedurilor necesare erau deja aplicate de către formație cu mult timp înainte de a solicita certificarea. Iar unele practici ale noastre care erau deja implementate au depășit așteptările auditorului fiindcă acestea nu erau necesare pentru audit și totuși s-au regăsit în modul nostru de lucru. Și asta fiindcă noi vedem certificarea ca pe o consecință a lucrurilor bine făcute și nu ca pe un scop în sine.

VEXUS, prima formație din România certificată ISO 9001 de TÜV Rheinland

Scopul nostru este performanța

Deși VEXUS este considerată nr.1 în România în domeniul trupelor cover, lucrăm în continuare la dezvoltarea nivelului de calitate al serviciilor noastre astfel încât să putem oferi cele mai bune servicii posibile și în celelalte state europene.

Le mulțumim tuturor colaboratorilor noștri și bineînțeles, clienților noștri, pentru încrederea în Formația VEXUS și vă garantăm că vom face tot ce putem pentru a vă oferi în continuare cele mai reușite petreceri posibile.

Vă recomandăm să citiți și:

rfwbs-slide