Formația Vexus la nuntă în Târnăveni

formatie nunta tarnaveni formatie nunta mures

Ieri am luat parte la cel mai important eveniment din viața a doi oameni minunați: Alexandru și Izabella, într-o locație nouă și absolut superbă din Târnăveni, și anume Velvet Events. Pe lângă mirii extraordinari și invitații lor cu chef de distracție, am avut parte de o zi însorită și chiar călduroasă pentru aceasta perioadă a anului.

Formatie nunta Tarnaveni Formatia VEXUS 4
Formatie nunta Tarnaveni Formatia VEXUS 5

Ne bucurăm de fiecare dată când suntem invitați să participăm la o nuntă unde invitații știu să se distreze la maxim pe fiecare gen muzical, indiferent de vârstă. De această dată atât mirii cât și invitații ne-au depășit așteptările și chiar ne-au impresionat prin starea lor de spirit. Așadar, putem spune cu mâna pe inimă că a fost o nuntă perfectă, lumea a dansat, a cântat, iar noi ne-am simțit excelent.

Formatie nunta Tarnaveni Formatia VEXUS 1
Formatie nunta Tarnaveni Formatia VEXUS 3

Atmosfera a fost una minunată, în ton cu starea de spirit a mirilor care au fost în permanență pe ringul de dans. Iar mâncarea nici nu are rost sa o mai descriem – excepțională, cu preparate foarte diversificate chiar și la meniul vegetarian.

formatie nunta tarnaveni formatie nunta mures
Formatie nunta Tarnaveni Formatia VEXUS 6

Izabella și Alexandru, pe această cale vrem să vă mulțumim pentru organizarea excepțională a evenimentului și vă urăm toate gâdurile noastre de bine, să fiți fericiți împreună o viață întreagă și să vă iubiți la fel de frumos ca și acum.

V-am pupat!

VEXUS

Formatie nunta Tarnaveni Formatia VEXUS 7

Vă recomandăm să citiți și:

rfwbs-slide