DJ sau formație la nuntă?

DJ sau formație la nuntă

Ce să alegem? DJ sau formație la nuntă? De ce multe persoane preferă formație pentru nuntă în locul unui DJ?

Experiența unui show live nu poate fi descrisă în cuvinte deoarece o formație transmite nu numai sunete, la fel ca la radio ci și sentimente și emoții pe care publicul le simte direct fie că vrea, fie că nu. Iar invitații percepând acea stare de spirit, simt nevoia de a exprima la rândul lor această energie pozitivă pe care au primit-o, prin dans.

Pe lângă asta, trebuie să ținem cont că melodiile pe care le ascultăm la radio sau pe care orice DJ le are înregistrate sunt într-o variantă compactată, fiecare piesă fiind compresată și procesată în studio, astfel încât, oricât de bună ar fi calitatea acelei înregistrări, nu poate fi comparată cu calitatea unui concert live, unde sunetul este produs pe loc.

Așadar: DJ sau formație la nuntă?

Cum să alegem formația pentru nuntă - DJ sau formatie la nunta?

Amintirile placute care rămân după o nuntă cu Formația VEXUS nu pot fi comparate cu nimic. Este o senzație pe care veți vrea să o experimentați din nou și din nou…

Cu atât mai mult cu cât îi implicăm și pe invitați în show-ul nostru, astfel încât să se simtă în mijlocul evenimentului, așa cum este și normal.

Vă recomandăm să citiți și:

rfwbs-slide