Formația VEXUS la nuntă în Petroșani

VEXUS blog - Nunta Petrosani

Sâmbătă am cântat cu drag în Petroșani la nunta Evelynei și a lui Robert. Un eveniment memorabil, într-o locație superbă (masivul Parâng) cu invitați parcă aleși. Deși rareori se întâmplă să participăm la evenimente atât de restrânse ~100 de persoane, acestea sunt în general evenimente organizate cu drag și cu accentul pe calitate nu neaparat pe cantitate.

A fost o mare plăcere să fim alături de așa invitați, unul mai fain decât altul. Ne bucurăm foarte tare că am avut ocazia să facem încă odată ceea ce ne place și la ce ne pricepem cel mai bine. Însă acest lucru a fost posibil datorită lui Robert² care a avut încredere în noi încă de la început și ne-a ajutat cu tot ceea ce am avut nevoie pentru a ne putea ocupa de partea de muzică.

Deși am urmărit cu atenție, nu am reușit să vedem ringul de dans gol nici măcar pentru 10 secunde pe tot parcursul evenimentului, ceea ce spune multe despre invitații prezenți la petrecere.

Formatie nunta Cluj - VEXUS Blog
Formatie nunta Cluj - VEXUS Blog nunta Petrosani
Formatie nunta Cluj - VEXUS Blog

Am văzut idei 100% originale și detalii de organizare foarte bine stabilite. Mirii au fost aproape încontinuu pe ringul de dans, ceea ce a ajutat mult la atmosfera petrecerii iar noi am contribuit cu partea de muzică astfel încât invitații să se simtă cât mai bine posibil.

Formație nuntă Petroșani – VEXUS

Din punctul nostru de vedere petrecerea a fost mai mult decât un succes, iar organizarea excepțională și-a spus cuvântul.

Sperăm să revenim cât mai curând la Petroșani fiindcă, deși Clujul este un oraș frumos, peisajele superbe din jurul Petroșaniului sunt la un nivel superior. Ne-am cazat în Hațeg unde din nou am avut parte atât de priveliști superbe cât și de oameni extraordinari.

Mulțumim încă odată Evelynei și lui Robert, și le dorim casă de piatră cu tot ce e mai fumos în noua familie!

Cu drag,

#formatiaVEXUS

Vă recomandăm să citiți și:

rfwbs-slide