Formația VEXUS la nuntă în Baia Mare

Formatia VEXUS nunta Baia Mare

Weekendul care tocmai a trecut am fost trup și suflet alături de doi oameni frumoși, în cea mai importantă zi din viața lor de până acum. Bogdan și Daiana și-au organizat o nuntă foarte frumoasă, într-o locație superbă de lângă Baia Mare, și anume la D&M Wedding Hall, în localitatea Cicârlău.

Eleganța locației s-a potrivit foarte bine cu tematica nunții dar și cu rochia de mireasă a Daianei, care parcă a fost desprinsă dintr-un basm cu prinți și prințese.

Nunta Baia Mare formatia VEXUS
Nunta Maramures formatia VEXUS
Formatie cover Baia Mare nunta

Mereu ne place să ne întoarcem în Maramureș, pentru că aici întâlnim de fiecare dată oameni faini, cu chef de distracție, care încă se mai bucură la astfel de evenimente deosebite.

La nunta aceasta ni s-a confirmat încă o dată că oamenii din Baia Mare și Maramureș în general știu trăi viața mai frumos iar când este de distracție, știu să se distreze foarte bine. Ca de fiecare dată, în stilul nostru propriu, am cântat și am dansat împreună cu invitații, ne-am simțit foarte bine.

Nunta Baia Mare formatia VEXUS Cluj
Nunta Baia Mare - VEXUS cover band
Nunta Baia Mare VEXUS

Putem spune cu sinceritate că nunta lui Bogdan și a Daianei a fost una dintre cele mai reușite nunți la care am participat și ne bucurăm din suflet că mirii au avut încredere în noi pentru un așa eveniment important.

Am făcut tot posibilul nu doar pentru ei ci și pentru invitații lor pentru a contribui și noi la reușita petrecerii lor. Daiana și Bogdan, vă dorim încă o dată “Casă de piatră!” cu bucurii, sănătate, belșug și tot ce vă doriți voi mai bun. Sperăm să ne revedem și cu alte ocazii cel puțin la fel de fericite!

V-am pupat!

VEXUS

Vă recomandăm să citiți și:

rfwbs-slide