Formatia VEXUS la nunta in Baia Sprie – Maramures

Cover band VEXUS Formatie nunta Baia Mare

Formația VEXUS la nuntă în Baia Sprie? Da. Întotdeauna ne este drag să ne întoarcem în Maramureș. Asta pentru că ori de câte ori am cântat în Baia Mare, Baia Sprie, sau Maramureșul istoric am fost primiți cu multă dragoste. Oamenii de aici chiar știu să se distreze și mai mult de atât, o fac ori de câte ori prind ocazia.

Sâmbăta trecută am ajuns din nou în Maramureș, de această dată la restaurantul Șuior Events.

Am cântat pentru doi oameni minunați, Alex și Brigitte, în cea mai importantă zi din viața lor: nunta. Ne-am bucurat să fim noi cei care le-au cântat în această zi frumoasă. Asta deoarece ei au o poveste de dragoste tare frumoasă. Alex vine de la țărmul Mării Negre, iar Brigitte de la polul opus, din inima munților Maramureșului.

Formatia VEXUS la nunta in Baia Sprie - Formatie nunta Baia Mare

Petrecerea de nuntă a fost foarte frumoasă, într-un cadru natural superb. Cota 1000 Șuior este un loc de basm care merită vizitat. Suior Events este de asemenea o locație elegantă și frumoasă din toate punctele de vedere.

Ne-am simțit excelent alături de miri și de invitații lor minunați, am dansat, am cântat și ne-am distrat împreună, ceea ce e cel mai important. A fost un eveniment foarte reușit și pe această cale, le mulțumim încă o dată lui Alex și lui Brigitte pentru că ne-au ales pe noi să le fim alături.

VEXUS cover band Cluj Napoca - Nunta Baia Sprie
Formatie Nunta Baia Mare - VEXUS cover band Cluj Napoca

Să aveți casă de piatră cu multă iubire și împliniri împreună și sperăm să ne revedem și cu alte ocazii la fel de frumoase!

V-am pupat!

VEXUS

Vă recomandăm să citiți și:

rfwbs-slide