Formația VEXUS la botez în Dănești

Suntem foarte fericiți să vă spunem că sâmbătă am fost la prima petrecere din viața micuței Natalis, o petrecere foarte bine organizată și foarte reușită.

Locația botezului a fost una parcă desprinsă din poveștile de mai demult, într-un loc încărcat de istorie și de tradiții bine păstrate. Să nu mai vorbim de amabilitatea oamenilor locului și de bucatele tradiționale. Da, ați ghicit, am petrecut în Maramureș, mai exact la Hanul Teilor din Dănești.

VEXUS Blog Hanul Teilor Maramures
Formatia VEXUS botez Maramures
Formatie botez Maramures VEXUS
Formatia VEXUS Hanul Teilor Danesti
Hanul Teilor Danesti - Placinta branza

A fost un botez inedit pentru noi, pentru că jumătate dintre invitați au fost din Moldova, așa că musai a fost să zicem și vreo două cântece cu chiuială, faine, moldovenești. Bineînțeles că și reacția invitaților a fost pe măsură. Tare bine ne-am simțit alături de părinții micuței botezate, de bunici și de invitați, toți oameni faini și de viață.

Am cântat și am dansat împreună, ne-am bucurat unii de alții și de am petrecut în cinstea lui Natalis, cea mai cuminte fetiță pe care am cunoscut-o, care a și dansat cu noi în horă pe ritmuri de muzică populară, între reprizele de somnic.

VEXUS band - distractie la botez
VEXUS Cluj - muzica live
Formatie cover nunta botez - VEXUS

Pe această cale, vă mulțumim încă o dată din suflet că ați avut încredere în noi, că ne-ați primit cu atâta drag și iubire și că ne-ați dat șansa să facem ceea ce ne place cel mai mult. Pentru așa oameni faini și de viață iubitori, să tot cântăm!

VEXUS - botez Maramures formatie cover

Și nu în ultimul rând, îi dorim micuței botezate Natalis să aibă parte de o viață lungă și frumoasă cu tot ce e mai bun pe lumea asta!

Vă mulțumim și vă pupăm cu drag de la Cluj!

VEXUS

Vă recomandăm să citiți și: