Recomandari formatii nunta in 2023

Cea mai buna formatie pentru nunta Formatia VEXUS scaled

Dacă sunteți în căutarea unor recomandări pentru formații de nuntă, mai jos găsiți recomandările pe care le-am primit de la miri ca formație de nuntă, în urma prestaței noastre de la nunta lor. Dar haideți să ne cunoaștem mai înainte. Noi suntem Formația Vexus din Cluj-Napoca, unul dintre cele mai vechi cover band din Cluj, dar participăm la evenimente în toată țara cât și în străinătate.

Facem ceea ce ne place cel mai mult de peste 10 ani, și suntem prima trupă cover din Cluj-Napoca care a introdus și momente de muzică populară în programul muzical de nuntă. Din 2019 suntem singura formație de nuntă din România cu certificare ISO:9001 pentru sisteme de managementul calității, acreditată de TÜV Rheinland. Mai multe informații despre noi găsiți pe paginile Biografie și Întrebări frecvente.

Recenziile primite de la mirii pentru care am cântat de-a lungul anilor ne recomandă ca fiind una dintre cele mai bune formații de nuntă din Ardeal. Mai jos găsiți părerile mirilor despre Formația VEXUS.

Recomandari formatii nunta – Formația VEXUS

⭐⭐⭐⭐⭐

Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima recunoștiinta pentru acești minunați oameni, implicați în primul rând cu sufletul în evenimentul nostru….oamenii așa de curați, simpli și omenoși cum se zice la noi în Ardeal. Ați transformat nunta noastră într-un eveniment memorabil pe care nu am sa- l uit niciodată. Efectiv mesajul acesta îl scriu și îmi curg lacrimile…..Am realizat la nunta mea ca de fapt îngerii trăiesc pe pământ, și eu am avut parte de doi îngerii pentru a-mi aduce bucurie și veselie în suflet! Voi oameni dragi și faini cântați cu sufletul…..Din partea mea aveți toată recunoaștinta, respectul și admirația pentru cine sunteți voi,în primul rând ca oameni și nu în cele din urma ca formație! THE BEST TEAM IN THE WORLD!!!!!! I LOVE YOU!!!!!!!!

Anamaria Buciuman

⭐⭐⭐⭐⭐

Deci faptul ca v-am avut alături in cel mai important moment al vieții noastre a fost cea mai buna alegere , invitați s-au simțit atât de bine de au dansat fără oprire timp de 10 ore alături de voi ! Sunteți cei mai minunați și cu siguranța am câștigat niște prieteni pe viața ! Va vom recomanda tuturor și reușită evenimentului nostru a depins de energia voastră pozitivă și vibe-ul pe care l-ați oferit tuturor invitaților ! Va mulțimim pentru tot !

Cătălin Ațăroaie

⭐⭐⭐⭐⭐

You are the best! Nu avem cuvinte sa va multumim indeajuns pentru spectacolul de care am avut parte. Nunta noastra nu ar fi fost atat de reusita fara voi! Cel mai inalt nivel de profesionalism, inca de la semnarea contractului pana la sfarsitul evenimentului. Va multumim pentru toata sustinerea si cadoul oferit. Ne bucuram ca v-am ales!

Andreea Butnaruc

⭐⭐⭐⭐⭐

Deci…. nici nu stiu cu ce sa incep… in primul rand, avem un regret….mare…nu am facut o poza impreunaaaa si atata de rau de ne pare de numai…. apoi prin a va multumi enorm… din toata inima noastra, pentru tot ce ati facut pentru noi! datorita voua am reusit sa avem cel mai frumos eveniment! A fost peste asteptatile noastre… am avut incredere deplina in voi si suntem super mega fericiti si impacati ca am facut cea mai buna alegere!!! Sunteti minunati!!! Sunteti fara dar si poate cei mai buni! Sunteti pur si simplu wow❤️

Adela Curcă

⭐⭐⭐⭐⭐

Am avut o nunta la care nici măcar nu am visat ca vom avea. Show-ul pe care l-ați făcut a fost unul peste așteptări, invitații pur și simplu erau pe ringul de dans toată nunta. Am ras, am plâns, am dansat, ne-am distrat, am și cântat, pur și simplu a fost un show! Invitații v-au pomenit toată noaptea, spunând cât de buni, talentați și minunați sunteți. Va mulțumim din suflet ca ați ales sa fiți alături de noi și sunt siguraaaaa ca ne vom vedea pe viitor și la alte evenimente.

P.S. Și mai vreau sa spun, ca oamenii ăștia doi minunați, au învățat special pentru noi o piesa in limba maghiara, ei nevorbind limba deloc; și au cântat-o PERFECT! Un respect mare pentru voi!

Timea Darabant

⭐⭐⭐⭐⭐

Va multumim din suflet pentru un show pe cinste. Ati fost extraordinari la nunta noastra si meritati nota 10 cu * 😀 Am luat cea mai buna decizie sa va alegem pe voi si ati performat peste asteptarile noastre. Sunteti minunati ! ❤️

Diana Huzău

⭐⭐⭐⭐⭐

Nu doar ca sunt oameni minunați dar sunt și profesioniști, atât noi cât și invitații am fost plăcut impresionați de formația Vexus, alegându-va pe voi pt nunta noastră, a fost cea mai buna decizie!!!! Ii recomand din inima și cu toată încrederea!!!

Lucian Dumitru

⭐⭐⭐⭐⭐

The Best!!! Niște oameni minunați, plini de tact, alegerea perfectă pentru o nuntă reușită, dacă apreciați gustul, eleganța, oamenii de viață și vreți să duceți la superlativ evenimentul ,atunci există o singură alegere : VEXUS -THE BEST TEAM

Vasile Grigore Tamaș

⭐⭐⭐⭐⭐

Totul a fost la superlativ!! Sunteți oameni minunați care pun suflet în cea ce fac!! Vă mulțumim că ați fost alaturi de noi și apreciem tot ce ați făcut pentru noi !!

Ramona Pop

⭐⭐⭐⭐⭐

O pereche minunata care ne-ati cucerit din prima clipa cand v am auzit! Ne bucuram ca am reusit sa va avem alaturi de noi! Datorita voua am avut nunta la care am visat! Va multumim mult mult de tot!❤️❤️❤️

Iulia Agrigoroaie

⭐⭐⭐⭐⭐

Sunteți minunați din toate punctele de vedere!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️

Daiana Loghină

Puteți citi mai multe recomandări pentru formația VEXUS aici, iar mai jos găsiți câteva clipuri cu noi de la nunți.

Subscribe

Vă recomandăm să citiți și:

rfwbs-slide